12 Şubat 2014 Çarşamba

Kingdom Online (EN İYİ TEST SÜRECİ ÖDÜLÜ - 2013)

Merhaba Kingdom Online Takipçileri,

 Bu yazımda sizlere güzel bir haberden bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz gibi En iyi mmorpg oyunlarından biri olan Kingdom Online Level dergisi tarafından dağıtılan bir ödüle sahip olmuştur.

 Daha bir çok ödüle sahip olacağına inandığımız Kingdom Online kazandığı ilk ödül ile adından sıkça söz ettireceğini kanıtlamıştır. İlerleyen süreçlerde daha bir çok ödül ile ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu bütün oyuncularına kanıtlayacağına inanmaktayız. Bildiğiniz gibi Kingdom Online Alfa süreçlerinden sonra sizin istekleriniz doğrultusunda daha ileri taşınmak için çalışılmaktadır. Bu çalışmalar ile Ödüllü MMORPG Oyunları arasında kendine çok sağlam bir yer bulup, adından sıkça söz ettireceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

Level dergisi tarafından verilen ödül hakkında daha detaylı bilgi almak için Şubat 2014 sayılı Level dergisini alabilirsiniz.

 Ödüllü MMORPG oyunu olan Kingdom Online süreçlerini kaçırmamak ve bu kaliteli deneyimi sonuna kadar yaşayabilmek için lütfen takipte facebook sayfasını takip etmeye devam ediniz.

0 yorum :

Yorum Gönder